27 Şubat 2013 Çarşamba

ENDONEZYA YEMEKLERI FIYATLARI

AYAM KALASAN
( SOYA SOSLU BUT  TAVUK )

1 PORSİYON @ 15 TL 


BAKSO

1 PORSYON @  25 TL


SEMUR TELUR PUYUH 
                                                    ( BILDIRCIN YUMURTA YEMEĞİ )


1 PORSYON @ 10 TL


UDANG SAOS PADANG 
( KARIDES SOS PADANG )

1 PORSIYON @ 55 TL


SATE AYAM ( TAVUK ŞIŞ )
SATE DAGİNG ( ET ŞİŞ ) 

1 PORSIYON TAVUK ŞİŞ @ 30 TL


GULAI CUMI 
( KÖRI KALAMAR )

1 PORSIYON @50 TL


RENDANG

1 PORSIYON @ 50 TL


DAGİNG LADA HITAM 
( ET KARABIBER )

1 PORSIYON @ 65 TL


NASİ GORENG SOSIS
 (KIZARMIŞ  SOSİS PİLAV)

1 PORSIYON @ 10 TL

PERKEDEL
( PATATES KÖFTE )

1 PORSIYON @ 6 TL


KAREDOK 
( FASULYESI  SOSLU SEBZE )

1 PORSIYON @ 7 TL

SOP DAGİNG İGA 
( ET CORBAŞİ )

1 PORSIYON @ 27.75 TL


KEPITING LADA HITAM 
 ( YENGEC KARABIBER )

1 PORSIYON @ 175 TL

TRANCAM 
( HINDISTAN CEVIZLI SEBZE YEMEĞI )

1 PORSIYON @ 10 TL

RISOLES AYAM 
( TAVUK RISOLES)

1 PORSIYON @ 8.50 TL


1 yorum: